Pulverlakering af fælge, motorcykel og cykel

Vi tilbyder pulverlakering af aluminium og stål

Castellas Industrilakering har særligt stærke kompetencer, når det kommer til pulverlakering af aluminium, stål og meget mere. Det kan f.eks. være pulverlakering af cykel, motorcykel, fælge eller andet. Gennem en årrække har vi udført lakering med pulver af mange forskellige emner til gode priser.

Med over 15 års erfaring i branchen kan du være sikker på et stærkt og kvalificeret samarbejde. Vi har viljen og ressourcerne til at skabe kvalitetsløsninger. Via et bredt udvalg af forskellige ydelser inden for vores felt kan vi matche vores kunders behov og vores arbejdsområder, så alle bliver tilfredse med slutproduktet.

Vi holder til centralt i Rødovre, nærmere beskrevet på Islevdalvej 187, hvor vi hjælper mange private kunder og erhvervskunder i bl.a. København og mange andre steder i landet. Der er gode transportmuligheder i form af bl.a. M3 og Helsingørmotorvejen.

Pulveret tilpasses anvendelse og formål

Måske tænker du nu ”Hvad er pulverlakering?” – alt efter, hvor emnet efterfølgende skal bruges, anvendes forskellige former for pulver. Det kan være til brug udendørs, indendørs, i beskidte miljøer eller noget helt andet. Hos Castellas anvender vi både polyester og epoxy.

Du skal vælge pulverlakering af motorcykel, cykel, fælge eller andet, hvis du ønsker en overflade, som har:

God vejrbestandighed

Høj korrosionsstabilitet

Frit farvevalg (RAL-farver) – mulighed for mere specielle farver

Ridse- og slagfaste overflader

Dertil er der ingen tørretid ved pulverlakering af aluminium og stål, og samtidigt indeholder pulveret ingen opløsningsmidler – hvilket gør det til en yderst miljøvenlig løsning.

Pulverlakering af træstol med sort farve​​.​

Pulverlakering af træstol med hvid farve​.​

Hvordan foregår pulverlakering af motorcykel og andet?

Ved udendørs brug skal emnet være sandblæst, da det fremmer vedhæftningen af pulveret. Derefter grundes emnet, og til sidst pålægges det sidste lag pulver (slutfarven). Det er muligt, ved hjælp af sandblæsning, at opnå en korrosionsklasse C4 ved pulverlakering.

Når emnet er malet, skal pulveret hærdes ved 160-210 grader (alt afhængigt af pulveret). Det er desuden muligt at pålægge en pulverklarlak med anti-grafitti, hvis dette ønskes.

Være opmærksom på, at de maksimale størrelser på emner ved pulverlakering er begrænset af:

  • Langovn: 600x45x150 cm
  • Kammerovn: 450x350x200 cm

Kontakt os og hør om pulverlakering af cykel og motorcykel

Har du spørgsmål ang. pulverlakering af fælge, motorcykel, cykel eller andre emner? Eller ønsker du en konkret pris på pulverlakering af aluminium eller stål? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Indhent tilbud på industrilakering

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent tilbud på industrilakering

Hos Castella's kan du til hver en tid indhente et godt tilbud på alle vores ydelser, såfremt du stadig er i tvivl om hvorvidt vi er det rigtige valg som samarbejdspartner. Vi rådgiver selvfølgelig igennem samarbejdet og arbejder målrettet mod vores kunders tilfredshed.

Konta​ktoplysninger

​Castella s Industrilakering Eftf. ApS

Islevdalvej 187, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Telefon:

44 94 66 42

​E-mail:

peter@castellas.dk

Hvorfor vælge Castella's?

19 års erfaring i branchen

​Prisgaranti på alle opgaver

​Udfører alle opgaver

​Kvalitetsbevidste og professionelle

​Dækker hele Sjælland