Professionel sandblæsning af metal

Hos Castellas Industrilakering har vi bred erfaring og ekspertise, når det kommer til sandblæsning af metal – i form af både støbte aluminiumsemner og jern. Sandblæsning kan kun udføres på disse metaller, da tyndere metal vil stå sig under behandlingen.

​​

Blandt andet udfører vi sandblæsning af metal ved renoveringsopgaver af forskellige emner, ligesom vi også udfører sandblæsning af nye produkter. Herunder kan blandt andet nævnes bænke og rækværker.

​​

Vi er beliggende i Rødovre, hvor vi udfører sandblæsning og pulverlakering. Vi har også kunder i København og resten af Sjælland.

Gode resultater med sandblæsning

Nu tænker du måske ”Hvad er sandblæsning?” – Sandblæsning anvendes for at rense metallet for rust, glødeskaller og andet fra tidligere behandlinger. Dertil er sandblæsning med til at vedhæfte det næste trin i overfladebehandlingsprocessen betydeligt. Det er yderst vigtigt med en god basis for slutproduktet.

Sandblæsning af metal indgår i korrosionsklasser. Det foretages med enten stålsand eller korund, da dette giver en jævn og ensartet overflade. Vi vil i samarbejde afgøre, hvilken rensningsgrad, der skal bruges – SA1, SA2, SA2½ eller SA3.

​​

Bemærk, at den maksimale størrelse på emner, som vi har mulighed for at sandblæse, er 600x400x350 centimeter.

​​

Kontakt os for en god pris på din opgave

Ønsker du yderligere information om sandblæsning af metal, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Det kan du også gøre, hvis du ønsker at høre vores priser eller få ekspert-rådgivning fra en sandblæser.

​​

Ring til os allerede i dag på telefon 44 94 66 42 eller send en e-mail til peter@castellas.dk.

Indhent tilbud på industrilakering

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent tilbud på industrilakering

Hos Castella's kan du til hver en tid indhente et godt tilbud på alle vores ydelser, såfremt du stadig er i tvivl om hvorvidt vi er det rigtige valg som samarbejdspartner. Vi rådgiver selvfølgelig igennem samarbejdet og arbejder målrettet mod vores kunders tilfredshed.

Konta​ktoplysninger

​Castella s Industrilakering Eftf. ApS

Islevdalvej 187, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Telefon:

44 94 66 42

​E-mail:

peter@castellas.dk

Hvorfor vælge Castella's?

19 års erfaring i branchen

​Prisgaranti på alle opgaver

​Udfører alle opgaver

​Kvalitetsbevidste og professionelle

​Dækker hele Sjælland