Vandpolering til restaurering af mekanik

Kvalitetsløsninger med moderne metoder

Ved Castellas Industrilakering Eftf. ApS har vi siden 2003 tilbudt kvalitetsløsning inden for industrilakering, herunder blæsning, overfladebehandling og polering. Derfor udfører vi også vandpolering af blandt andet mekanik og industrikomponenter, som restaurerer materialerne, så de igen fungerer optimalt.

Vi har i 20 år ønsket at drive udviklingen i branchen med moderne metoder og løsninger, og vores arbejde med vandpolering er ingen undtagelse. Med vores centrale placering i Rødovre, hvortil der er gode tilkørselsmuligheder fra eksempelvis København, betjener vi kunder fra hele Sjælland.

En effektiv og nænsom behandling

I modsætning til flere andre former for polering og behandling af mekanik og maskindele, så foretages vandpolering uden kemikalier. Det betyder, at behandling er mere nænsom og beskyttende mod overfladen, uden det påvirker behandlingens effektivitet.

Vandpolering giver et flot semi-gloss resultat på overflader, og metoden er blandt andet anvendelig på overflader i:

  • ​Aluminium
  • ​Rustfrit stål
  • ​Messing
  • ​Bronze
  • ​Titanium
  • ​Magnesium
  • ​Kobber
  • ​Plastik
  • ​Gummi
  • ​Og flere andre materialer.

Vandpolering er således en effektiv og skånsom overfladebehandling, der kan sikre mekaniske komponenters vedligehold og optimale funktionsevne. Skal du bruge hjælp til flere forskellige typer overfladebehandling, kan Castellas Industrilakering desuden tilbyde vådlakering, sandblæsning, glasblæsning og meget andet.

Kontakt os for at høre mere om vandpolering

Har du spørgsmål til, hvad vandpolering kan gøre for dine maskindele, eller vil du have et tilbud på at få vandpoleret dine slidte komponenter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi yder samtidig gerne faglig rådgivning, hvis du skal bruge hjælp til at finde den rette behandling af dine maskinkomponenter.

Indhent tilbud på industrilakering

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent tilbud på industrilakering

Hos Castella's kan du til hver en tid indhente et godt tilbud på alle vores ydelser, såfremt du stadig er i tvivl om hvorvidt vi er det rigtige valg som samarbejdspartner. Vi rådgiver selvfølgelig igennem samarbejdet og arbejder målrettet mod vores kunders tilfredshed.

Konta​ktoplysninger

​Castella s Industrilakering Eftf. ApS

Islevdalvej 187, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Telefon:

44 94 66 42

​E-mail:

peter@castellas.dk

Hvorfor vælge Castella's?

19 års erfaring i branchen

​Prisgaranti på alle opgaver

​Udfører alle opgaver

​Kvalitetsbevidste og professionelle

​Dækker hele Sjælland