Castella's - eksperter inden for lakering og overfladebehandling

Kontakt os for et uforligtende tilbud: tlf.: 44 94 66 42​ eller E-mail: peter@castellas.dk​   |   denmark  united-kingdom

Pulverlakering af aluminium og stål

Castellas Industrilakering har særligt stærke kompetencer, når det kommer til pulverlakering af aluminium, stål og mere. Gennem en årrække har vi udført lakering med pulver af mange forskellige emner til gode priser.

Vi holder til i Rødovre, hvor vi hjælper mange privat- og erhvervskunder i København og mange andre steder i landet.

Pulveret tilpasses anvendelse og formål

Måske tænker du ”Hvad er pulverlakering?” – alt efter, hvor emnet efterfølgende skal bruges, anvendes forskellige former for pulver. Det kan være til brug udendørs, indendørs, i beskidte miljøer eller noget helt andet. Hos Castellas anvender vi både polyester og epoxy.

Du skal vælge pulverlakering, hvis du ønsker en overflade på emnet, som har:

  • God vejrbestandighed
  • Høj korrosionsstabilitet
  • Frit farvevalg (RAL-farver) – mulighed for mere specielle farver
  • Ridse- og slagfaste overflader

Dertil er der ingen tørretid ved pulverlakering af aluminium og stål, og samtidigt indeholder pulver ingen opløsningsmidler, hvilket gør det til en yderst miljøvenlig løsning.

Ved udendørs brug skal emnet være sandblæst, da det fremmer vedhæftningen af pulveret. Derefter grundes emnet og til sidst pålægges det sidste lag pulver (slutfarven). Det er muligt, ved hjælp af sandblæsning, at opnå en korrosionsklasse C4 ved pulverlakering. Når emnet er malet, skal pulveret hærdes ved 160-210 grader afhængigt af pulveret. Det er desuden muligt at pålægge en pulverklarlak med anti-grafitti, hvis dette ønskes.

Vær opmærksom på, at de maksimale størrelser på emner til pulverlakering er begrænset af:

  • Langovn: 600x45x150 centimeter
  • Kammerovn: 450x350x200 centimeter

Hvad koster pulverlakering?

Har du spørgsmål angående pulverlakering af aluminium, stål eller andre emner, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon 44 94 66 42 eller e-mail peter@castellas.dk.

Pulverlakering af træstol med sort farve​​

Pulverlakering af træstol med hvid farve​

Indhent tilbud på industrilakering

Hos Castella's kan du til hver en tid indhente et godt tilbud på alle vores ydelser, såfremt du stadig er i tvivl om hvorvidt vi er det rigtige valg som samarbejdspartner. Vi rådgiver selvfølgelig igennem samarbejdet og arbejder målrettet mod vores kunders tilfredshed.

Kontaktoplysninger​

​Castella's Industrilakering Eftf. ApS 

Islevdalvej 187, 2610 Rødovre 

Tlf.: 44 94 66 42 

E-mail: peter@castellas.dk

CVR: 27287700

Hvorfor vælge Castella's?

20 års erfaring i branchen

Prisgaranti på alle opgaver

Udfører alle opgaver

Kvalitetsbevidste og professionelle

Dækker hele Sjælland